T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / AKŞEHİR - Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer Ortaokulu

Funny Jobs

eTwinning , iletişim kurmak, iş birliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak, geniş öğrenme ağının bir parçası olmak için sunulmuş bir platformdur.

Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer Ortaokulu olarak biz de eTwinning camiasının bir parçasıyız.Geçen dönem pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz proje çalışmamıza, eylül ayında yeni bir başlangıç yapıp uzaktan yürütmeye çalıştık. Bu süreçte öğrencileri koordine etmekte zaman zaman zorlansak da öğrencilerimizle birlikte eğlenerek öğrenmekten ödün vermeden, iş biriğini aksatmadan , ekipçe güzel ürünler ortaya çıkarmaya çalıştık.Öğrencilerimize takım ruhuyla çalışmayı, sorumluluk bilinci edinmeyi, yenilikçi olmayı ve daha nice olumlu niteliği kazandıran eTwinning proje çalışmalarımızın biz eğitimcilere de katkıları yadsınamaz.Şimdi İngilizce proje çalışmamız FUNNY JOBS'a göz atmaya ne dersiniz?

19-11-2020 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Projede amacımız; öğrencilerimize proje kapsamındaki meslekleri tanıtmak ve onların mesleklere olan farkındalıklarını geliştirebilmektir. Müfredatımızla iç içe olan proje konumuzdan yararlanarak, öğrencilerimizin ingilizceye olan yaklaşımını olumlu anlamda değiştirebilmeyi, daha fazla ilgi uyandırabilmeyi ve ingilizce okuma, dinleme, konuşma, yazma gibi temel becerileri kazandırabilmeyi amaçladık.

Projede üzerinde durduğumuz beş meslek; öğretmen, doktor, yazar, asker/polis, sanatçıdır.Öğrencilerimizin katkılarıyla oluşturulan ürünlerin bir kısmı aşağıda gösterilmiştir.

Poster Çalışmalarımız

 19-11-2020




































Kelime Bulutu (Tagul) Çalışmalarımız

19-11-202019-11-2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Değişik , eğlenceli web2 araçlarıyla yaptığımız çalışmalara (Chatterpix , digital hikaye ve şiir kitaplarımız, toontastic şarkılarımız, röportajlarımız, bulmacalarımız, dramalarımız....) Funny Jobs adıyla açtığımız facebook grubumuzdan, instagram ve blog adreslerimizden ulaşabilirsiniz. Farklı projelerde buluşmak dileğiyle. Sağlıcakla kalın!

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.11.2020 - Güncelleme: 27.02.2023 13:36 - Görüntülenme: 593
  Beğen | 75  kişi beğendi