AMAÇ:

 Okul politikamız, okulumuzun paydaşları (yöneticiler, öğretmenler, veliler, tüm personel ve öğrenciler )için hazırlanmış olup, internet erişimi ve bilgi iletişim cihazlarının kullanımı için geçerlidir.

 Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer İlkokulu, bilgisayarlar, tabletler ve cep telefonları gibi teknolojiyi kullanırken, dijital ortamdaki çocukların ve yetişkinlerin korunması için e-güvenliğin gerekliliğine inanmakta ve bu doğrultuda gerekli çalışmaları yapmaktadır.

 Eğitim standartlarını yükseltmek, mesleki çalışmaları desteklemek ve yönetimsel işlevleri geliştirmek için kaliteli internet erişimi sunma yükümlülüğüne sahiptir.

 Okulumuz, internetin ve teknolojinin günlük yaşamın önemli bir parçası olduğuna inanmakta olup çocuklara ve personele riskleri yönetme ve strateji geliştirme yöntemlerinin öğretilmesi konusunda destekleyici çalışmalar yapmaktadır.

 Okulumuz, öğrencilerin ve personelin dijital ortamın potansiyel zararlarından korunmasını sağlamakla yükümlüdür.