MEB, EĞİTİMİN TÜM KADEMELERİNDE "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ"Nİ BAŞLATTI

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

Tem

Okulumuzda Mayıs ayında başlanan deprem için güçlendirme faaliyetleri devam ediyor.

May

7. sınıf öğrencileriyle gerçekleştirdiğimiz  "Z Kuşağı Kendini Buluyor"  eTwinning projemizle öğrencilerimize  değerlerimiz hakkında farkındalık kazandırıyoruz.

May

Polonya, Almanya, Yunanistan ortaklığıyla yürüttüğümüz ''Yeni Yıl Tebrik Kartı'' (Christmas Cards) adlı eTwinning  projemiz  için öğrencilerimiz  tebrik kartlarını  kendi elleriyle hazırladılar.Postaladığımız kartlardaki güzel yeni yıl  temennileri  yerlerine ulaştı ve   öğrencilerimizin proje vesilesiyle tanıştıkları yabancı arkadaşlarının sınıflarını  süsledi.