Etiket Sonuçları: Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer Ortaokulu

Tem

Okulumuzda Mayıs ayında başlanan deprem için güçlendirme faaliyetleri devam ediyor.

Şbt

"Golden Compass" projemizi Polonya ve Yunanistan kuruculuğuyla Türkiye, Ukrayna, İtalya, İspanya, Makedonya, Litvanya, Moldova iş birliğiyle gerçekleştirdik.

Şbt

"Z Kuşağı Kendini Buluyor'' eTwinning projemiz değerlerimiz konusunda öğrencilerimize farkındalık yaratacak etkinlikler sunmaktadır.

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZDE GELİŞTİRİLMESİ İSTENEN BECERİLER 1- Problem Çözme Becerisi 2- Eleştirel Düşünme Becerisi 3- Üretkenlik Becerisi 4- Takım Çalışması Becerisi 5- Çoklu Okuryazarlık Becerisi 6- Yaratıcılık Becerisi 7- İletişim becerisi 8- Merak etme, sorgulama Becerisi 9- Öğrenmeyi Sevme 10-Araştırmacılık Becerisi 11-Güçlü iradeye sahip olma 12- Girişimcilik Becerisi 13- Evrensel ve Yerel Olma 14- Maddi, Manevi, Mesleki, Ahlaki ve Millî Olgunlaşma 15- Gelişme, İlerleme, Değişim 16- Ahlak Güzelliği

Ock

AMAÇ:

 Okul politikamız, okulumuzun paydaşları (yöneticiler, öğretmenler, veliler, tüm personel ve öğrenciler )için hazırlanmış olup, internet erişimi ve bilgi iletişim cihazlarının kullanımı için geçerlidir.

 Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer İlkokulu, bilgisayarlar, tabletler ve cep telefonları gibi teknolojiyi kullanırken, dijital ortamdaki çocukların ve yetişkinlerin korunması için e-güvenliğin gerekliliğine inanmakta ve bu doğrultuda gerekli çalışmaları yapmaktadır.

 Eğitim standartlarını yükseltmek, mesleki çalışmaları desteklemek ve yönetimsel işlevleri geliştirmek için kaliteli internet erişimi sunma yükümlülüğüne sahiptir.

 Okulumuz, internetin ve teknolojinin günlük yaşamın önemli bir parçası olduğuna inanmakta olup çocuklara ve personele riskleri yönetme ve strateji geliştirme yöntemlerinin öğretilmesi konusunda destekleyici çalışmalar yapmaktadır.

 Okulumuz, öğrencilerin ve personelin dijital ortamın potansiyel zararlarından korunmasını sağlamakla yükümlüdür.

May

7. sınıf öğrencileriyle gerçekleştirdiğimiz  "Z Kuşağı Kendini Buluyor"  eTwinning projemizle öğrencilerimize  değerlerimiz hakkında farkındalık kazandırıyoruz.

May

Polonya, Almanya, Yunanistan ortaklığıyla yürüttüğümüz ''Yeni Yıl Tebrik Kartı'' (Christmas Cards) adlı eTwinning  projemiz  için öğrencilerimiz  tebrik kartlarını  kendi elleriyle hazırladılar.Postaladığımız kartlardaki güzel yeni yıl  temennileri  yerlerine ulaştı ve   öğrencilerimizin proje vesilesiyle tanıştıkları yabancı arkadaşlarının sınıflarını  süsledi.

Ock

Covid19 sebebiyle tüm dünya olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz.Okullar kapalı ve sosyal hayat neredeyse durmuş halde.Bugünlerde tüm zamanımız evde ailemizle geçiyor.Biz de projemizde , bu dönemi öğrencilerimiz ve aileleri için fırsata çevirmeyi amaçladık.

Kas

eTwinning , iletişim kurmak, iş birliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak, geniş öğrenme ağının bir parçası olmak için sunulmuş bir platformdur.